Michel en Jacqueline in Indonesië !!!!

Borneo

Vanmorgen ging de wekker om 3.15 uur. Tsjongejonge.......ik dacht toch echt dat we nu op vakantie waren...... Van het weekend al kilometers door de stad heen gesjouwd en daarna nog de Batu caves bezocht, denk je dat je alles wel gehad hebt...... Hebben we zelf bedacht om een vroege vlucht naar Borneo te nemen

Undecided
....... hahaha

We zitten nu op een fantastisch mooi plekje nabij Sepilok. Je hoort hier geen verkeer ( In Kuala Lumpur was het een chaos qua verkeer, hier het tegenovergestelde!) Je hoort de insecten overal om je heen en verder hoor je niets ...heerlijk die rust!!! We hebben een kamer met een buitendocuhe, ook een aparte ervaring!!

Er loopt hier een dwaze fransman rond, die vanmiddag ook is aangekomen, een of andere bioloog oid, die loopt hier in de rondte met een zaklamp en bakjes om insecten te verzamelen en als ie weer wat heeft is ie super enthousiast aan het rondrennen...... Een verder nog een italiaans stel, lachwekkend om aan te horen in welk dialect ze engels spreken! Ach ja ons bloemkool engels is ook niet alles zal ik je vertellen!!!

Morgen gaan we naar de oerang oetans!!! We zijn super beniewd!!! De een ziet er erg veel, de ander geeneen of een......dus het is afwachten!

Tot de volgende keer!

Groetjes van Michel & Jacqueline

Petra

Hé vakantiegangers....
Jullie hebben idd de gang erin! Wel een beetje vakantie houden hoor! Geen last van reis-stress?
Ik ben benieuwd hoe het bij de orang oetans is en of jullie ze idd gaan zien.
groetjes vanuit Enkhuizen,
P

Karin

Hoi jongens,

Fijn om wat van jullie te vernemen. Zat steeds op een mailtje te wachten tot ik ineens aan jullie site dacht waar jullie je berichtjes achter zouden laten. Ach ja, ik wordt oud maar dat wisten jullie al.

Zo te lezen hebben jullie al aardig wat gezien. Na de vakantie zeker vakantie houden om uit te rusten van al dat geloop. Ben benieuwd hoe het bij de Oerang-Oetans is geweest. Neem er niet eentje mee naar huis hoor want ik weet niet of T.Q en Quincy het daarmee eens zijn.

Met Quincy gaat het super goed. Ligt de hele dag lekker in de tuin te bakken om ook een kleurtje op te doen. Maar net als de vorige keer moet mevrouw d'r eigen eten niet. Ze vindt de Sheeba veel lekkerder en eet gezellig mee van T.Q. d'r bakje en T.Q weer uit haar bak. Ze krijgen nu gewoon alletwee hetzelfde. Had toch een flinke voorraad Sheeba dus het maakt niet uit.

Jongens geniet lekker van de vakantie en laat af en toe die kuitjes maar eens lekker masseren.

mams

marleen

hee

ik zat al op een mail te wachten tot er update's op de site stonden, maar deze krijg ik dus niet.

Leuk om te lezen zo. En al wat foto's te zien.
Nou doe je familie de groeten als je ze ziet.

Corine

Hey Jacqueline en Michel
Mooie verhalen om te lezen. Ik krijg er ook weer een beetje de reiskriebels van.
Zaten jullie met je voeten n zo'n vissenbak op die ene foto?? Wat dapper!!
Nog veel plezier op jullie reis.
Grtjs Corine